פירורי לחם
מייבשים בתנור כשעה בחום נמוך (150 מעלות). כשהלחם קר מרסקים לפירורים דקים במעבד מזון או בפטיש של שניצלים.
פיצה מהירה
מערבבים רסק עגבניות עם מלח, אורגנו, בזיליקום, אבקת שום ומעט מים לדילול.
מורחים על חצאי פיתה או לחם.
מפזרים גבינה וזיתים.
אופים בחום גבוה חמש עד שבע דקות.
חביתת לחם
חותכים פרוסת לחם לקוביות קטנות, מערבבים עם ביצה ומטגנים כמו חביתה רגילה. אפשר גם מקושקשת.
אפשר להוסיף מעט חלב.
קרוטונים
חותכים לחם לקוביות קטנות.
מערבבים עם שמן זית, אבקת שום ופפריקה או זעתר.
קולים בתנור תוך כדי ערבוב מדי פעם.
פורסם לראשונה ב''פנימה''
לרכישת מנוי לחצי כאן