יוצרים צורות מתפוחי אדמה וצובעים בתבלינים זוהרים במיוחד. התוצאה הזוהרת מתקבלת עקב ערבוב התבלינים בשמן.
מגישים עם סלט וגבינה לארוחת ערב קלה.
חומרים:
8‑10 תפוחי אדמה גדולים
כפית פפריקה מתוקה
½ כפית כורכום
מלח ופלפל לפי הטעם
¼ כוס שמן
הכנה:
מערבבים את השמן עם התבלינים ומשרים רבע שעה.
פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי ½ ס"מ.
באמצעות חותכני עוגיות ממתכת יוצרים צורות בפרוסות תפוחי האדמה.
מערבבים את תפוחי האדמה עם הרוטב ואופים כשעה בחום בינוני-גבוה (º190), עד שהתפוחים רכים.
את שאריות תפוחי האדמה אופים או מבשלים בנפרד.
פורסם בפנימה