תבשיל בשר טחון מתובל
תבשיל בשר טחון מתובלצילום: פנימה

הבהרט הוא תערובת תבלינים עיראקית המשמשת לתיבול קציצות, ממולאים וקובה. ניתן להמיר את הבהרט בתערובת תבלינים מרוקאית שנקראת ראס אל-חנות.

חומרים:

2 בצלים קצוצים דק

½ פלפל חריף קצוץ – אפשר פחות ואפשר יותר, אפשר להחליף בפלפל מתוק

½ ק"ג בשר בקר טחון

כפית גדושה בהרט

¼ כפית כמון

½ כפית פלפל שחור

כפית פפריקה מתוקה

הכנה:

מטגנים את הבצלים עד שהם שקופים ורכים, לא שחומים. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי ערבוב. מפרידים את גושי הבשר ויוצרים פירורים עדינים. מתבלים. מבשלים על להבה גבוהה עד שהנוזלים מתאדים ומתקבל תבשיל סמיך.

פורסם בפנימה

לרכישת מנוי