
חומרים:
2 פרפרי חזה עוף, מחולקים לשניים
10 משמשים מיובשים חתוכים לרצועות
2 כפות שמן
2 שיני שום פרוסות לעיגולים דקים
כף אבקת קארי
מלח
הכנה:
מערבבים את הקארי עם כף שמן, כף מים, שום ומשמשים. מוסיפים את העוף ומושחים אותו היטב. משהים לספיגת טעמים כשעה. מחממים במחבת רחבה את כף השמן הנוספת ומוסיפים את החזה עם הרוטב שנוצר יחד עם המשמשים והשום. צולים כשתי דקות מכל צד. מוסיפים חצי כוס מים, מכסים ומבשלים כרבע שעה, עד שהחזה רך. חותכים חתך עמוק במרכז חזה אחד כדי לבדוק אם הוא מוכן. יש להיזהר שלא לייבש את החזה בבישול יתר.
פורסם בפנימה