לביבות דלעת
לביבות דלעתצילום: פנימה

לביבות דלעת וקישואים
לביבות זהובות ומנחמות.
חומרים: 
3 קישואים מגורדים
חתיכה בינונית (בערך 250 גרם) של דלעת, מגורדת
1 בצל מגורד
10 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק
מלח ופלפל
4 ביצים
½ כוס קמח
הכנה:
מערבבים את הירקות עם המלח. 
מעבירים למסננת, ומדי פעם דוחסים כדי לנקז נוזלים מיותרים. 
מערבבים עם שאר החומרים. 
יוצרים לביבות קטנות ודחוסות ומטגנים במעט שמן, או אופים בתבנית משומנת.

 לשדרוג משמעותי: מחליפים את הקמח בשקדים טחונים.



לביבות בטטה רכות וטעימות
חומרים:
4 בטטות אפויות או מבושלות במיקרוגל
2 חלמונים
מלח ופלפל
כף רוטב צ'ילי מתוק (לא חובה)
כף גדושה קמח
לטיגון: 
¼ כוס שמן
50 גרם חמאה
הכנה:
מועכים את הבטטות באופן גס, ומערבבים עם כל החומרים. 
יוצרים אצבעות עבות. 
ממיסים את החמאה בשמן ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. 

 לשדרוג: מכינים לביבות עגולות, ובכל לביבה טומנים עיגול של גבינת עיזים טובה.

פורסם ב''פנימה''
לרכישת מנוי