
חומרים:
6 יחידות פילה דג (בס, לברק, מוסר, מושט)
כוס זיתים מגולענים
שן שום
כוס אגוזים - מלך, קשיו או לוז (סוג אחד או תערובת)
5‑6 גבעולי כוסברה או פטרוזיליה
כף פירורי לחם
הכנה:
מניחים במעבד מזון את כל החומרים מלבד פירורי הלחם, ומעבדים בפולסים לקבלת מרקם פירורי ולא מחיתי (אפשר גם לקצוץ את כל החומרים דק בסכין גדולה). מניחים את הדגים בתבנית משומנת כשצד העור כלפי מעלה, ומהדקים מהקראסט אל צד העור. אופים עשרים דקות בחום בינוני. מגישים עם פירה תפוחי אדמה.
פורסם ב"פנימה"