
חומרים:
כוס חיטה
משמשים יבשים
צימוקים
חמוציות
בצל ירוק
כוסברה
פלפל אדום (מתוק)
פלפל צהוב
אגוזי פקאן מסוכרים
לרוטב:
1/3 כוס סוכר
1/3 כוס שמן
1/3 כוס חומץ
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות רכז רימונים
½ כפית מלח
הכנה:
מבשלים את החיטה במים על לריכוך. שימו לב שהחיטה לא מתבשלת יתר על המידה. מסננים ומקררים.
קוצצים כוסברה, בצל ירוק, פלפל אדום ופלפל צהוב. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים הכול היטב עם החיטה.
לרוטב:
מערבבים את כל חומרי הרוטב לתערובת אחידה וחלקה ובוזקים על הסלט.
פורסם בפנימה