קרמבל מלוח
קרמבל מלוחצילום: יונתן זינדל פלאש 90

חומרים:
דלעת בגודל 30x30 ס"מ
מלח ופלפל
¼ כפית סוכר
1 בצל מטוגן
50 גרם חמאה
100 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
כף עשב תיבול כלשהו - טימין, עירית, בצל ירוק או רוזמרין
לפירורים:
100 גרם חמאה
2 כוסות קמח
2 כפות שומשום
כף סולת או קמח תירס
מלח
כף מים

הכנה:
מערבבים את כל מרכיבי הבסיס ומסדרים בתבנית. מכינים מכל המרכיבים תערובת פירורית, ומפזרים בצורה אחידה על הדלעת שבתבנית. אופים כ‑45 דקות בחום בינוני.

פורסם בפנימה

לרכישת מנוי