טארט טאטן בצל
טארט טאטן בצלצילום: יונתן זינדל פלאש 90


חומרים:
5 בצלים פרוסים לטבעות
50 גרם חמאה
3 כפות סוכר
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
חבילת בצק עלים מופשר

הכנה:
מסדרים את הבצלים בתבנית. בסיר קטן ממיסים את החמאה עם הסוכר, המלח והפלפל. שופכים את החמאה המומסת על הבצלים שבתבנית. משטחים את הבצק על הבצלים שבתבנית. חותכים את הבצק כך שיהיה מעט יותר גדול מהתבנית, ודוחפים את השוליים שנשארו לתוך התבנית בצמוד לדפנות. אופים בחום בינוני כחצי שעה, עד שהבצק מזהיב. מוציאים מהתנור, מחכים שתי דקות והופכים כל עוד המאפה חם, אחרת הקרמל ידביק את המאפה לתבנית לנצח.

פורסם ב''פנימה''

לרכישת מנוי