פסטה ברוטב מתוק
פסטה ברוטב מתוקצילום: יונתן זינדל פלאש 90

חומרים:
חבילת פסטה רחבה - פטוצ'יני
50 גרם חמאה
מכל שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
מקל וניל או כף תמצית וניל טובה
½ כוס חלב
100 גרם פקאן מתוק
50 גרם שקדים מסוכרים
כוס דובדבנים משומרים

הכנה:
מבשלים את הפסטה במי מלח עד שהיא רכה.
בסיר קטן מבשלים שמנת, חמאה, חלב ומקל וניל עד שהשמנת מסמיכה מעט.  מוציאים את מקל הווניל, חוצים אותו ומרוקנים את כל הגרגירים בחזרה לרוטב. מניחים את הפסטה בקערה רחבה, יוצקים עליה רוטב חם ומפזרים אגוזים, שקדים ודובדבנים.

פורסם בפנימה

לרכישת מנוי