
חומרים:
20 דפי אורז (להשיג במחלקות המזרח הרחוק במרכולים)
2 סלקים טריים פרוסים לרצועות דקות
2 גזרים חצויים באמצע ופרוסים לרצועות דקות
עירית קצוצה לפי הטעם
½ חבילת נבטים דקים
אבוקדו פרוס לרצועות דקות
לרוטב:
שן שום כתושה
2 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
חופן כוסברה קצוצה
תכולת אננס מקופסת שימורים אחת, חתוך לקוביות קטנות
½ כוס מיץ אננס מקופסת השימורים
1 כף שמן סומסום
אופן ההכנה:
משרים דף אורז אחד בצלחת רחבה עם מים קרים למשך דקה או עד לריכוך, ומניחים על מגבת נקיה (כך פשוט יותר לעבוד עם דפי האורז). מניחים במרכז הדף, בצורה מסודרת לאורך, מעט מכל ירק. מקפלים משני הצדדים ומגלגלים. מניחים בתבנית יפה ומגישים לצד הרוטב.
פורסם בפנימה