
חומרים:
3 כוסות קמח
כפית מלח
½ כוס שמן
כוס מים רותחים
למלית:
2 קופסאות טונה מסוננות (במים או בשמן)
זיתים חתוכים
3 ביצים קשות
1 תפוח אדמה מבושל
2‑3 כפות הריסה או רסק עגבניות
הכנה:
מכינים מכל הרכיבים בצק רך וגמיש. מתקבל בצק נעים ונוח לעיבוד.
מחלקים ל‑15 כדורים ומרדדים כל כדור לעלה דק.
מורחים הריסה או רסק עגבניות וכף גדושה מהמילוי. סוגרים לכדור. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה כשהקיפול כלפי מטה.
מורחים בביצה טרופה ואופים כ‑20 דקות.
פורסם ב"פנימה"