סלט פסטה עם ירקות וגבינה
סלט פסטה עם ירקות וגבינהצילום: דעאל סבטייה

חומרים:

חבילת פסטה

½ חבילת ברוקולי

כוס אפונה קפואה מופשרת

250 גרם קוביות גבינה בולגרית

¼ כוס שמן זית

מלח

פלפל גרוס

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן (שימו לב שהיא לא מתבשלת יתר על המידה).

מסננים נוזלים, מקררים ומערבבים עם מעט שמן זית כדי שהפסטה תישאר טרייה ולא דביקה.

מקפיצים את האפונה והברוקולי במעט שמן זית, עד לריכוך (5‑8 דקות), מערבבים כל הזמן.

מוסיפים את הירקות לפסטה.

מתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים מלמעלה את קוביות הגבינה.

פורסם בפנימה

לרכישת מנוי