חזה עוף בדבש ונענע
חזה עוף בדבש ונענעצילום: שאטרסטוק

חומרים:

6‑8 פרוסות חזה עוף (שניצלים)

½ כוס קורנפלור

3 כפות שמן

מלח ופלפל

½ כוס דבש

½ כוס יין לבן

½ חבילת נענע קצוצה - עלים בלבד

2 שיני שום כתושות

הכנה:

מערבבים את הקורנפלור עם מלח ופלפל.

טובלים את חזות העוף בקורנפלור ומטגנים בשמן חם שתי דקות מכל צד. שומרים בצד.

מוסיפים למחבת את השום הכתוש ומטגנים חצי דקה.

מוסיפים דבש ויין, מבשלים חמש דקות ומוסיפים לרוטב את העוף.

מוסיפים את הנענע.

הופכים את העוף ברוטב כדי שיספוג את הטעמים.

* אם אין לכם יין לבן ואתם לא רוצים לקנות במיוחד, אפשר להשתמש ברבע כוס מיץ לימון מהול ברבע כוס מים.

* לארוחה חגיגית ורומנטית חותכים את חזה העוף לרצועות ומגישים על סלט ירוק מתובל בתוספת אגוזים מגוונים. מגישים עם תפוח אדמה אפוי בתנור ושעועית ירוקה מוקפצת בשום ושמן זית, ומקנחים במלון כתום מתובל בדבש ונענע.

פורסם ב''פנימה''

לרכישת מנוי