
חומרים:
600 גרם קוביות טופו
3 דלורית
½ כף סילאן
תבלין סיני מספר 5
שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
משרים את קוביות הטופו ברוטב שמורכב מקורט מלח, חצי כף שמן זית, תבלין סיני וחצי כף סילאן.
פורסים את הדלורית לפרוסות עבות עם הקליפה, ומורחים היטב באותו הרוטב.
מכניסים את פרוסות הדלורית לתנור בחום של 200 מעלות למשך 15‑20 דקות.
את קוביות הטופו אופים בתבנית טפלון או על נייר אפייה עד שהן משחימות מעט בפינות.
מגישים חם או קר בתוספת ברוקולי ואורז מלא.
אפשר לקשט בגרעיני דלעת.
פורסם בפנימה