פיצה פסטו
פיצה פסטוצילום: שאטרסטוק

חומרים לשלושה בסיסי פיצה דקים:

1 ק"ג קמח מלא 70%‑100%

50 גרם שמרים טריים

1/3 כוס שמן זית

½2 כוסות מים פושרים

כפית מלח גס

אופן ההכנה:

לשים לבצק אחיד ומתפיחים כשעה.

אפשר להקפיא או לרדד מיד.

מברישים את בצק הפיצה בממרח פסטו ומוסיפים פרוסות פטריות.

מפזרים מלמעלה גבינה בולגרית 3% לבישול ואפייה.

אופים בתנור כ‑20 דקות בחום של 200 מעלות.

פורסם ב''פנימה''

לרכישת מנוי