
חומרים לשני כריכים:
4 פרוסות קישוא בעובי בינוני
4 פרוסות חציל בעובי בינוני
4 פרוסות סלק דקות
4 כפות גבינת שמנת
בצל סגול קטן פרוס לרצועות דקות
לחם שאתם אוהבים
שמן זית
אופן ההכנה:
מזלפים על ירקות האנטיפסטי שמן זית, בוזקים מלח גס ופלפל גרוס ואופים בחום של 180 מעלות עד לריכוך, כ‑40 דקות.
אופציה מהירה ומומלצת יותר היא להכין את האנטיפסטי בטוסטר. כן, בטוסטר! אם יש לכם בבית טוסטר פסים או חלק (לא מחולק), אפשר להכין בו את האנטיפסטי. פשוט מניחים את הירקות בטוסטר והם מוכנים אחרי שלוש דקות. נסו ותיהנו.
מורחים על גבי הלחם גבינת שמנת, מניחים בצל סגול ועליו את האנטיפסטי.
פורסם בפנימה