מוזלי קיצי
מוזלי קיציצילום: דעאל סבטייה

פירות, יוגורט ושטרויזל. אני מכינה את הצנצנת בערב, ובבוקר אוכלת בעבודה.

חומרים:

חצי כוס פטל (קפוא)

חצי כוס מנגו חתוך לקוביות

גביע יוגורט

לשטרויזל:

100 גרם קוביות חמאה קרה

כוס קמח

רבע כוס סוכר

לרוטב:

מקל וניל

רבע כוס מיץ תפוזים

2 כפות סוכר חום

2 כפות מיץ לימון

לשטרויזל:

מערבבים היטב את כל הרכיבים.

משטחים על גבי תבנית ואופים כעשר דקות עד להזהבה.

לאחר האפייה מקררים מעט ומפוררים את השטרויזל לפירורים גסים.

הרכבה:

מניחים בתחתית הצנצנת את המנגו, ומעליו את הפטל.

יוצקים את היוגורט ומניחים מעליו את השטרויזל.

מערבבים היטב את רכיבי הרוטב ויוצקים מעל השטרויזל רגע לפני האכילה.

פורסם בפנימה

לרכישת מנוי