
פירות, יוגורט ושטרויזל. אני מכינה את הצנצנת בערב, ובבוקר אוכלת בעבודה.
חומרים:
חצי כוס פטל (קפוא)
חצי כוס מנגו חתוך לקוביות
גביע יוגורט
לשטרויזל:
100 גרם קוביות חמאה קרה
כוס קמח
רבע כוס סוכר
לרוטב:
מקל וניל
רבע כוס מיץ תפוזים
2 כפות סוכר חום
2 כפות מיץ לימון
לשטרויזל:
מערבבים היטב את כל הרכיבים.
משטחים על גבי תבנית ואופים כעשר דקות עד להזהבה.
לאחר האפייה מקררים מעט ומפוררים את השטרויזל לפירורים גסים.
הרכבה:
מניחים בתחתית הצנצנת את המנגו, ומעליו את הפטל.
יוצקים את היוגורט ומניחים מעליו את השטרויזל.
מערבבים היטב את רכיבי הרוטב ויוצקים מעל השטרויזל רגע לפני האכילה.
פורסם בפנימה