צנצנת כרוב ניצנים וירקות
צנצנת כרוב ניצנים וירקותצילום: דעאל סבטייה

לצנצנת אחת:

3 עלי חסה

מלפפון

6 עגבניות שרי חצויות

ביצה קשה

קופסת טונה

תפוח אדמה מבושל

15-10 יחידות כרוב ניצנים קפוא

25 גרם חמאה

מלח ופלפל

לרוטב:

כף מיונז

כפית חרדל

2 כפות שמן

2 כפות לימון

כפית חומץ

כף סוכר חום

מלח

אופן ההכנה:

מפשירים את כרוב הניצנים ומטגנים במעט חמאה או שמן זית (למי שלא נוהג לאכול חלב עם דג) כ‑5‑8 דקות עד לריכוך.

מתבלים במלח ופלפל.

חותכים את הירקות לגודל הרצוי ומניחים בצנצנת בשכבות נפרדות.

מניחים מלמעלה את הביצה, תפוח האדמה, הטונה וכרוב הניצנים.

מערבבים היטב את הרוטב וסוגרים בצנצנת נפרדת. מניחים במקרר עד לזמן האכילה.

פורסם ב''פנימה''

לרכישת מנוי