
חומרים:
2 גבעולי סלרי
1 בצל גדול
3 שיני שום
4 גזרים מגוררים
דלעת מגוררת מחתיכה קטנה
חצי כוס גריסי פנינה
מלח לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
חווייג'' למרק לפי הטעם
מעט מאוד כורכום
כמון לפי הטעם
אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל והסלרי ומטגנים במעט שמן תוך כדי ערבוב.
לאחר 3 דקות מוסיפים את הגזר והדלעת המגוררת וממשיכם לערבב.
מוסיפים נוזלים ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה מוסיפים את הגריסים והתבלינים.
מבשלים על אש בינונית כשעה, עד שהגריסים רכים.
מגישים חם.
פורסם ב''פנימה''