מרק אפונה
מרק אפונהצילום: דעאל סבטייה

רכיבים:

500 גרם אפונה יבשה

1 כרישה

4 שיני שום

5 כפות שמן

מלח

פלפל

אגוז מוסקט

מכל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

פורסים את הכרישה והשום לפרוסות דקות,

מקפיצים במעט שמן ומוסיפים את האפונה.

מוסיפים נוזלים ומביאים לרתיחה.

לאחר הרתיחה מתבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט ומבשלים שעה וחצי לפחות, עד שהאפונה ממש רכה ומתמוססת בנוזלים.

להגשה:

בוזקים מעט שמנת מתוקה לכל קערה. ניתן לפנק גם בקרוטונים.

פורסם ב''פנימה''

לרכישת מנוי