סלט שבעת המינים
סלט שבעת המיניםצילום: דעאל סבטייה

חומרים:

כוס גריסי פנינה

כוס עדשים שחורות קטנות

5 משמשים

½ כוס גרעיני רימון

¼ כוס צימוקים שחורים

כוס קוביות קטנות של דלעת

כוס קוביות קטנות של בטטה

½ כוס פטרוזיליה

¼ כוס בצל ירוק קצוץ

לתיבול:

2 כפות רכז רימונים

2 כפות חומץ בלסמי

2 כפות סוכר חום

2 כפות מיץ לימון

2 כפות שמן

אופן ההכנה:

מבשלים את העדשים במים עד לרכות ומסננים. שימו לב: העדשים קטנות ולכן מתבשלות מהר, כ‑15 דקות בערך.

מבשלים את הגריסים במים עד לרכות, 30 דקות בערך, מסננים ומקררים.

במעט שמן מטגנים את קוביות הבטטה והדלעת תוך כדי ערבוב עד לרכות. אפשר גם לאפות בתנור עם מעט שמן זית במקום הטיגון.

מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, ויוצקים מעל הסלט רגע לפני ההגשה.

פורסם בפנימה

לרכישת מנוי