גלילת בשר - תוספת מיוחדת לחמין

גלילות הבשר משדרגות כל חמין שתכינו. מניחים את גלילת הבשר בסיר והיא מתבשלת על ידי האדים ומקבלת את הארומה מהתבשיל.

אלינור רחמים , כ"ז בשבט תשע"ז

גלילת בשר לחמין
גלילת בשר לחמין
צילום: דעאל סבטייה

חומרים:

חצי ק"ג בשר טחון

חצי כוס בוטנים טחונים

2 כפות פירורי לחם

צרור קטן של כוסברה

ביצה אחת

מעט אגוז מוסקט

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

מערבבים את כל רכיבי הקציצה היטב, עד לקבלת תערובת אחידה.

מניחים חצי מהתערובת על גבי נייר אפייה ויוצרים מעין נקניק. מגלגלים את נייר האפייה כך שהנקניק יהיה אחוז היטב, ומסובבים את הקצוות כדי שהנייר לא ייפתח.

מניחים את הנקניק בתוך סיר החמין.

להגשה מניחים את הנקניק בצלחת מוארכת ויפה, מחלצים אותו מנייר האפייה, פורסים לפרוסות עבות ומגישים לצד שאר התוספות.

פורסם ב''פנימה''

לרכישת מנוי