משלוח מנות בוטיק
משלוח מנות בוטיקצילום: ליאת נחמני

מה ואיך?

משטח קלקר או קאפה

נייר בהיר לעטיפת המשטח

כוסיות זכוכית או כל כלי קיבול אחר

בדי ראנרים או סרטים לעטיפת הכוסות

ממתקים בגוני זהב ושחור

דבק חם וסכין יפנית

סטיילינג עשיר של קרנבל כמו צעיף נוצות, כדורי זהב, מסכה

אז מתחילים:

חותכים את הקלקר בצורת מלבן לגודל הרצוי. חותכים חתיכה נוספת צרה יותר שתשמש כקומה. עוטפים את המשטח בנייר עטיפה. חלק מהאריזות נמקם על הגבהות, כדי לקבל משק גבהים מאוזן. מכיוון שהצעיף הוא בלי נפח וגובה, מומלץ למקם אותו על הקומה המוגבהת. בין שיפולי הצעיף ממקמים כדורי זהב לנוי. את המסכה מצמידים לקופסת השוקולדים הנוספת. עוטפים את הכוסות בצבעים תואמים וממלאים אותן בממתקים.

מומלץ להתחיל להדביק רק אחרי שהחלטנו איפה אנחנו ממקמים את כל האביזרים.

פורסם ב''פנימה''

לרכישת מנוי