מעורב ירושלמי
מעורב ירושלמיצילום: דעאל סבטייה

חומרים ל‑4‑6 מנות:

½ ק"ג חזה עוף

¼ ק"ג טחול

½ ק"ג פרגיות

2 בצלים גדולים

כפית פפריקה

½ כפית ראס אל-חנות

½ כפית כמון

מלח לפי הטעם

פלפל לפי הטעם

4 כפות שמן

אופן ההכנה:

חותכים את הבצלים לפרוסות עגולות דקות, ומטגנים ב‑4 כפות שמן עד שהבצל רך ועשוי היטב.

מוסיפים את חלקי העוף השונים ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שכל החלקים עשויים היטב, 10 דקות בערך.

מוסיפים את התבלינים ומטגנים תוך כדי ערבוב 10 דקות נוספות.

מגישים בפיתה טרייה בליווי טחינה וסלט קצוץ.

פורסם בפנימה

לרכישת מנוי