דביר דימרי - מנכ"ל קרתא השקעות


"כשאדם קונה דירה להשקעה הפרמטרים שיש לבדוק הם אחרים לגמרי מאדם שקונה דירה למגורים", אומר דביר דימרי, מנכ"ל חברת ההשקעות 'קרתא' המתמחה בשיווק ויזמות נדל"ן הן למגורים והן להשקעה. "בהשקעות צריך לוודא שיש שכירות, שאין הצפה של דירות להשכרה, מהי רמת האוכלוסייה באזור. אלו דברים שבד"כ לא בודקים בדירה למגורים".

באולפן ערוץ 7 מספר דמרי איך משקיעים בנדל"ן בצורה נבונה בלי לקחת סיכונים מיותרים. "לא מעט משקיעים קנו דירות בפריפריה או באזורים רוויי משקיעים - ונתקעו. הם חשבו שערך הדירה יעלה אבל בסוף עבר זמן רב והם לא הצליחו למכור את הדירה להשקעה שהם קנו".

סבלנות מביאה תשואה

התקופה הנוכחית טומנת בחובה פוטנציאל גדול למשקיעים המחפשים השקעה נבונה ואטרקטיבית.
מאידך, לא כל השקעה שבמבט ראשון נראית 'נכונה' - היא אכן כזו.

"בהשקעות אני לא מציע 'לרוץ'", אומר דימרי. "צריך תמיד להתייעץ ולבדוק בדיוק מה מקבלים בהשקעה שנכנסים אליה. לפעמים יש פיתוי גדול 'לרוץ' להשקעה בתנאים טובים - אבל לפני הכל - צריך למצוא משהו שיש לו פוטנציאל. משקיע צריך לחפש את הדבר הבא בחכמה; את ה'נתניה הבאה' - מה שנקרא. עיר שבשנים האחרונות עלתה".

חברת ההשקעות 'קרתא' חרטה על דגלה מטרה: לסייע למשפחות - לאו דווקא עשירות - להתקדם כלכלית בעזרת השקעות משתלמות בנדל"ן. הפעם, גולת הכותרת ב'קרתא' היא השקעה חדשה.

"לאחרונה, אחרי הרבה מאוד חיפושים, מצאנו חמש דירות באחת הערים הנכונות, קרוב לים ובאזור מעולה שעדין המחירים שם לא גבוהים כמו בתל אביב ומצד שני זאת לא לגמרי פריפריה שצריך להמתין הרבה זמן עד שהמחירים יעלו אם בכלל - כדי שהעסקה תשתלם.

במסגרת העסקה, אדם יכול לרכוש דירה עם הון ראשוני של 300 אלף ש"ח בלבד ובהמשך ליצור לעצמו הכנסה פסיבית של אלפי שקלים בחודש בעזרת שכירות הדירה שיכולה להגיע ל-4000 שקלים בחודש. אני קורא לזה להרוויח 'פנסיה שלישית' למשפחה - ע"י נכס", אומר דימרי בחיוך.

מחר (שלישי) נקיים וובינר חשיפה עם כל הפרטים על הדירות האלו. מי שמעוניין לשמוע, מוזמן להירשם ולקבל קישור השתתפות מכאן.