רכיבים:
ניתן לשים ירקות שונים לפי הטעם
פלפלים
פטריות
בצל
כרוב
חצילים
עגבניות שרי
לתיבול:
סומק
תבלין גריל
שום
רוזמרין
לרוטב:
בצל
עשבי תיבול- בזיליקום, תימין, רוזמרין ועוד לפי הטעם
אופן ההכנה:
חותכים את הירקות לרצועות או אצבעות ומתבלים בסומק ותבלין גריל.
מחממים מחבת עם שמן זית ושמן רגיל (כדי ששמן הזית לא יישרף).
מכניסים למחבת שיני שום ורוזמרין, מכניסים את הירקות למחבת ומטגנים על אש בינונית.
מכסים ומבשלים רבע שעה עד שהירקות מוכנים, מדי פעם פותחים ומערבבים.
להכנת הרוטב - מכניסים לקערה בצל קצוץ ועשבי תיבול ומערבבים. כשהירקות מוכנים שופכים מעליהם את העשבי התיבול עם הבצל ומביאים לרתיחה.
כ-30 שניות לאחר הרתיחה מורידים מהאש. זה כל הטריק...התיבול החם, במקום מרינדה במקרר, מזרז את ההכנה.
מקררים חצי שעה ומגישים.
קובריגה שף בעל שם עולמי, בעבר שימש השף הראשי של מלון הנסיכה, מלון דניאל, אולם הדר דימול ובמסעדות רבות בארץ ובעולם שחלקם אף זכו במספר כוכבי מישלן.
