סנדוויץ' עוף

המתכונים צולמו במרכז מנורה בעיר דנייפרופטרובסק שבאוקראינה, בנשיאות הרב שמואל קמינצקי

רכיבים:

100 גרם חזה עוף
פרוסת לחם
4-5 שיני שום
עלי בזיליקום
עלי כוסברה
פלפל חריף
כוסברה יבשה
מלח
פלפל
שומשום

רוטב חמוץ מתוק

אופן ההכנה:

קוצצים את העוף דק עם סכין חדה (לא במטחנת בשר)

קוצצים את הכוסברה, הבזיליקום, הפלפל החריף (לא חובה) ושיני השום ומוסיפים.

מוסיפים תבלינים: מלח, פלפל וכוסברה יבשה וממשיכים לקצוץ את העוף יחד עם עשבי התיבול והתבלינים.

מניחים את עיסת העוף במהודק כמו המבורגר על פרוסת הלחם.

שופכים מעל העוף שומשום בכמות נכבדה עד לכיסוי מלא.

מחממים מחבת עם שמן ומטגנים על אש בינונית על הצד של העוף. לוחצים מעט על הפרוסה.

לאחר מספר דקות הופכים ומטגנים מעט מהצד של הפרוסה.

חותכים למשולשים ומגישים עם רוטב חמוץ מתוק.

קובריגה שף בעל שם עולמי, בעבר שימש השף הראשי של מלון הנסיכה, מלון דניאל, אולם הדר דימול ובמסעדות רבות בארץ ובעולם שחלקם אף זכו במספר כוכבי מישלן.