מרכיבים: 1/2 ק"ג גזרים קלופים 1 ביצה גדולה 1/2 כוס סוכר 1/2 כוס שמן 3 כפות קמח/ קמח תפו"א- לפסח כפית אבקת אפייה/ סודה לשתייה כשרה לפסח כפית תמצית וניל לציפוי: 1/4 כוס קורנפלקס כשר לפסח טחון לפירורים גסים או 1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים 3 כפות סוכר חום 2 כפות מרגרינה 1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים מעט קינמון טחון אופן ההכנה: לבשל את הגזרים בסיר עד לריכוך. לסננן את המים ולטחון בעזרת בלנדר יד עד לקבלת מרקם חלק. לחמם תנור ל180 מעלות. להוסיף את הביצה ואת יתר המרכיבים ולערבב לתערובת אחידה. לצקת מהתערובת לתבניות מאפינס או לתבנית פיירקס. לערבב את כל מרכיבי הציפוי ולפזר מעל תערובת הגזר. לזרות מעל מעט קינמון ולאפות כ40 דקות עד להזהבה.