
מרכיבים:
- 2 יחידות שורש סלרי קלוף וחתוך לשמיניות
- 6 יחידות שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך לרבעים.
- 4 גזרים קלופים וחתוכים לרבעים.
- 10 בצלי אשלוט קלופים.
- 2 ראשי שום חצויים.
- 3 כפות שמן זית.
- 1 גבעול רוזמרין.
- 2 גבעולי טימין.
- מלח, פלפל.
החומרים לציפוי:
- 3-4 מצות.
- עלים מ-2 גבעולי רוזמרין.
- עלים מ-3 גבעולי טימין.
- 2 שיני שום.
- רבע חבילת מחמאה בטמפ' חדר.
- רבע כפית מלח.
- רבע כפית פלפל שחור גרוס.
- חצי כפית שמן זית.
אופן ההכנה:
ירקות:
לחמם תנור לטמפ' של 180 מעלות צלסיוס.
לערבב את כל החומרים בקערה.
להעביר למגש צלייה ולצלות בתנור כ- 30 דקות. (עד שהירקות מתרככים).
ציפוי:
מכניסים את כל החומרים למעבד מזון.
מפזרים מהתערובת על הירקות הצלויים ומעבירים לתנור ב- 220 מעלות צלסיוס. לעוד 10 דקות.