
רכיבים:
- שקית שעועית צהובה קפואה
- כוס שמן זית
- מעט מלח גס
- תבלינים לפי הטעם: פפריקה מתוקה וחריפה, שום גבישי, תבלין גריל
אופן הכנה:
על תבנית מרופדת בנייר אפייה משטחים שעועית צהובה קפואה (בעודה קפואה), משמנים בשמן זית
איכותי, ממליחים במעט מלח גס, אפשר לתבל לפי הטעם בתבלין גריל, שום גבישי, פפריקה מתוקה,
פפריקה חריפה .
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בגובה 250 מעלות, עד הזהבה מלאה ולא לחשוש אף מהשחרה חלקית
של השעועית, זה נותן לה מרקם קראנצ'י נהדר