כרוביות ממולאות
כרוביות ממולאותצילום: ענאל שטרית

מרכיבים:

  • 1 ראש כרובית טרייה, נקייה, מפולחת לפרחים
  • כוס גבינה צהובה מגוררת
  • כוס גבינת מוצרלה מגוררת
  • כוס גבינה בולגרית מגוררת
  • ביצה טרופה
  • פירורי לחם מוזהבים ומתובלים 

אופן ההכנה:

מבשלים את פרחי הכרובית במים עם מעט מלח עד לריכוך.

מערבבים את כל הגבינות יחד.

ממלאים כל פרח כרובית בנפרד, יוצרים צורת כדור.

טובלים את הכדור בביצה, מצפים בפירורי לחם ואופים בתנור 190 מעלות עד להזהבה

מגישים על מצע טחינה ובוזקים מעל מעט צ'ילי מתוק