
מצרכים:
- 2 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"
- 2 כפיות מיץ ליים
- 2 כפות כוסברה קצוצה דק
- 1/2 בצל סגול קצוץ דק
- 1/4 כפית מלח
- 1 טורטייה
אופן ההכנה:
מועכים בעזרת מזלג 2 אבוקדו בשלים
מוסיפים 2 כפיות מיץ ליים, 2 כפות כוסבה קצוצה דק מאוד, חצי בצל סגול קצוץ דק מאוד ורבע כפית מלח.
מניחים טורטיה בתוך קערית עגולה ואופים אותה קצת בתנור כדי שתקבל את צורת הקערית. מגישים בתוכה את הגוואקמולי.