
מרכיבים:
- 4 זוקיני
- 1 בצל גדול
- 1 גמבה אדומה
- 2 עגבניות
- צרור שמיר טרי
- כף אבקת מרק עוף
- כף אבקת מרק בצל
- פפריקה מתוקה
- פלפל שחור ומלח לפי הטעם
- כפית סוכר
אופן ההכנה:
קוצצים את הירקות לקוביות גסות.
מטגנים תחילה את הבצל.
מוסיפים זוקיני וגמבה.
מוסיפים עגבניות ושמיר, מנמיכים את האש.
מתבלים ומבלים מכוסה על אש ממש קטנה.
בשלב זה, התבשיל יגיר את נוזליו, במידה וחסר נוזלים, ניתן להוסיף חצי כוס מים.
מבשלים כ30 דק עד שהזוקיני מתרכך.