סטייק כרוב
סטייק כרובצילום: טובי הירשלר

מרכיבים:

  • כרוב סגול שלם 
  • רבע כוס שמן זית
  • כף שום כתוש
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • כפית כמון
  • כפית פפריקה

אופן ההכנה:

מסירים מהכרוב את העלים החיצוניים.

חותכים את הכרוב מחלקו העליון כך שיתקבלו פרוסות עגולות ויפות בעבי 3 ס"מ.

מסדרים את פרוסות הכרוב בתבנית.

מערבבים את חמרי הרוטב.

בעזרת מברשת מריחה, מורחים כמות נדיבה על כל סטייק כך שהשום והרוטב יכנסו בין חריצי הכרוב.

אופים כ20 דקות על 180 מעלות עד שקצוות הכרוב נצלות והופכות פריכות.