מטבל גוואקמולי

מבשלים עם הילדים בסגר: נשנוש נפלא ובריא שמומלץ להכין עם הילדים. מגישים לצד נאצ'וס ונהנים מההכנה ומטעם נפלא

TEKA , י"ב בטבת תשפ"א

מטבל גוואקמולי -ערוץ 7
גווקאמולי
צילום: יח"צ TEKA

רכיבים:

  • 2 אבוקדו בשלים
  • 1 עגבניה
  • רבע בצל
  • חצי זר כוסברה
  • לימון
  • מלח ופלפל

הכנה:

קחו 2 אבוקדו בשלים קלפו את הקליפה ומעכו בעזרת מזלג.

הוסיפו מעט בצל בקוביות קטנות חצי זר כוסבה קצוץ דק ועגבניה אחת חתוכה לקוביות.

ערבבו היטב הוסיפו מלח פלפל ומיץ לימון.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג החשמל TEKA