פיתה שניצל במילוי סביח
פיתה שניצל במילוי סביח צילום: דקל וקנין

מרכיבים:

  • פיתה טרייה

לבלילת השניצל:

  • 2 ביצים טרופות
  • שום גבישי לפי הטעם
  • מלח לפי הטעם
  • כמון לפי הטעם
  • פירורי פאנקו לציפוי

לסביח:

  • פרוסות חציל מטוגנות
  • טחינה
  • ביצה קשה פרוסה
  • מלפפון חמוץ
  • מעט עלי פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

טובלים את הפיתה מ2 הצדדים בביצה ואח"כ בפירורי הפאנקו.

מטגנים בשמן עמוק כדקה מכל צד עד שהפיתה מתנפחת.

מכניסים פנימה את מרכיבי הסביח.