פיתה שניצל במילוי סביח
פיתה שניצל במילוי סביח צילום: דקל וקנין

מרכיבים:

  • פיתה טרייה

לבלילת השניצל:

  • 2 ביצים טרופות
  • שום גבישי לפי הטעם
  • מלח לפי הטעם
  • כמון לפי הטעם
  • פירורי פאנקו לציפוי

לסביח:

  • פרוסות חציל מטוגנות
  • טחינה
  • ביצה קשה פרוסה
  • מלפפון חמוץ
  • מעט עלי פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

טובלים את הפיתה מ2 הצדדים בביצה ואח"כ בפירורי הפאנקו.

מטגנים בשמן עמוק כדקה מכל צד עד שהפיתה מתנפחת.

מכניסים פנימה את מרכיבי הסביח.

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו