חומוס עצלנים
חומוס עצלנים צילום: שף אורי ארנולד

מרכיבים:

  • 1 קופסת שימורי חומוס (כ450 גרם)
  • כוס טחינה גלמית מאיכות משובחת
  • חצי כוס מים
  • מיץ מחצי לימון
  • כפית שטוחה מלח
  • חצי כפית סוכר (כן!)

אופן ההכנה:

שוטיפים ומסננים את גרגירי החומוס.

מכניסים למעבד מזון יחד עם יתר המרכיבים למעט המים.

מתחילים לטחון ומזלפים את המים בהדרגה.

טוחנים עד למרקם קרמי כ10 דקות עבודה במעבד מזון.

מניחים בצלחת ומזלפים מעל שמן זית איכותי.

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו