פשטידת ברוקולי וגבינות מהירת הכנה

בשלנית הרשת טליה אהרוני מציגה: פשטידת ברוקולי בטעם מעודן בשילוב גבינות. מנה קלת הכנה ומושלמת גם לסעודה מפסקת. פשוט מערבבים הכל בקערה אחת ולתנור

טליה אהרוני , ו' באב תשפ"א

פשטידת ברוקולי וגבינות מהירת הכנה-ערוץ 7
פשטידת ברוקולי וגבינות
צילום: טליה אהרוני

מרכיבים:

  • שקית ברוקולי קפוא
  • 1 בצל
  • 1 גביע קוטג
  • 100 גרם גבינה בולגרית
  • 3 ביצים
  • 4כפות קמח תופח
  • 2 כפות שמן
  • 3 כפות גבנ״צ מגורדת
  • מלח
  • פלפל
  • כף אבקת מרק עוף פרווה מרכיבים טבעיים.

אופן ההכנה:
מרתיחים את הברוקולי כ5 דקות בסיר עם מים רותחים ומסננים.
חותכים את הברוקולי חיתוך גס.
חותכים את הבצל ומטגנים עם כף שמן עד לשקיפות.
מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מכניסים לתבנית משומנת בתרסיס שמן
ואופים בתנור 180 מעלות לכחצי שעה.