
לכל אחד יש חלום קטן-גדול בהיבט המקצועי שמלווה אותו תקופה ארוכה. עבור חלק מאיתנו זה להיות יום אחד קונדיטורית מצליחה במיוחד ולהפוך את התחביב למקצוע של ממש.
ליהנות מריחות המאפים, מהצבעים המרהיבים ומהאפשרות ליצור קינוחים ומאפים כיד הדמיון – ולא רק בסופי שבוע או באירועים מיוחדים. עבור מי שרוצה להתמקצע בתחום – זה הזמן להכיר את קורס קונדיטוריה למהדרין בירושלים המיועד לנשים.
קורס קונדיטוריה למהדרין עבור שומרות כשרות
אם את זו שאמונה תמיד על הכנת הקינוחים והמתוקים בארוחות חגיגיות, וכולם יודעים שכשהם יגיעו להתארח אצלך תחכה להם עוגה מיוחדת - קורס קונדיטוריה יכול להעצים ולפתח את הכישרון המדהים שיש לך.
מדובר בקורס מקצועי, שילמד אותך כיצד לעבוד עם חומרי גלם וכלים שונים, עד להכנת הקינוח המושלם שייראה כמו במסעדות. זה לא בהכרח אומר שמהיום תפצחי בקריירה חדשה ותמצאי את עצמך מקציפה או מטמפררת שוקולד במטבחי המסעדות – אבל זה כן מאפשר לך לבחור האם להישאר בזירה של הקונדיטוריה הבייתית והמשודרגת שלך או להתקדם בנתיב חדש לקונדיטוריה מקצועית.
עבור מי שמחמירה בהלכות הכשרות, ישנו קורס קונדיטוריה כשר למהדרין, שבו משתמשים במצרכים ובחומרי גלם כשרים בלבד. רוצות לדעת עוד אודות הקורסים שלנו? הכנסו לעמוד - קורס קונדיטוריה בירושלים.
מה לומדים בקורס קונדיטוריה?
מכל העולמות – כדי לאפשר לך לגוון באפייה של מתוקים ומלוחים – מקרונים, מאפים, פחזניות, עוגות ראווה, קורואסנים, עוגות בחושות, עוגות גבינה, פרילינים ועוד, החל מהשלבים הראשונים של כל קינוח המתחילים בבחירת חומרי הגלם, דרך חיתוכים ומדידת כמויות ועד לעיצוב הסופי שמתחיל את החגיגה בעיניים.
איך יודעים מהו קורס הקונדיטוריה הטוב ביותר?
כיום יש היצע לא קטן של קורסים בקונדיטוריה, דבר שמקשה על הבחירה. ההתלבטות בין הקורסים השונים היא טבעית, שכן ידוע שחלקם טובים יותר וחלקם פחות. כדי להכריע, כדאי להיעזר בהמלצות וחוות דעת של אנשים שהשתתפו כבר בקורס בעבר, וכן לבצע השוואת מחירים בין הקורסים השונים.
ייתכן ופערי המחיר יהיו גבוהים במיוחד, אולם חשוב לזכור שאלו פערים שנובעים לעתים ממוניטין ומרזומה המרצים. המשמעות היא שכדאי לשקלל יחד את כל הנתונים שנבחנו, ובסיום לבחור במה שנראה לכם הכי כדאי ומשתלם. עם זאת, על אף ההיצע הגדול של קורסים בקונדיטוריה, קורסים כשרים למהדרין הנותנים את הבמה לנשים בלבד הם לא דבר שכיח.
כלים פרקטיים שיוצאים איתם לעולם הגדול
בשונה מעולם הבישול – עולם הקונדיטוריה הוא עולם מדויק מאוד. גרם אחד יותר או פחות – עלול ממש לשנות את התוצאה הסופית. בדיוק בגלל זה, תחושת הסיפוק בהוצאה של קינוח שהוא לא רק נראה מדהים אלא גם בעל טעם אלוקי – היא תחושה אדירה. ואם בעולם הבישול ניתן לעיתים לקחת אל המטבח אנשים חסרי רקע וניסיון וללמד אותם משלב הבסיס – לקונדיטוריה יש את ההילה שלה ואין הנחות בדרך להצלחה. לכן, מקצוע הקונדיטור הינו מבוקש ופופולרי ביותר כיום, שכן הביקוש למתוק לא נגמר אף פעם.
ככל שנפתח את עצמנו בתחום הזה, כך נוכל לרכוש ידע וניסיון בנגזרות השונות של האפייה והמתוקים, ולשווק את עצמכנו בקרב הצרכנים בהתאם. גם עין של לקוח חובבן יכולה להבחין בין קינוח מקצועי לקינוח סתמי, שכן מנה מורכבת מכמה פרמטרים נוספים מלבד הטעם – צבעים, צורה, אופן החיתוך, מידת היצירתיות ועוד.
איפה משתלב קונדיטור לאחר קורס מקצועי?
ישנם קונדיטורים שבוחרים להשתלב במסעדות השונות ולהיות אמונים בהן על הכנת הקינוחים ואף על המצאת הקינוחים. לעומתם, יש מי שבוחר בדרך עצמאית - לפתוח קונדיטוריה משלו, להציע את שירותיו לאירועים ולחוגגים בפורומים מצומצמים או לפתוח קונדיטוריה ביתית על בסיס איסוף ומשלוחים.
אם גם את חולמת להיות קונדיטורית מצליחה, עברי לעמוד הבית שלנו - culinarycampus.co.il ותקראי עוד אודות המכללה והמרצים שלנו.