
בארגון מד"א אבלים לאחר פטירתו של נתן גורמן ז"ל (38), חובש מתנדב בתחנת מד"א בקרית גת, שנפטר במוצאי שבת והובא למנוחות בבית העלמין באשדוד.
גורמן, תושב קריית גת הותיר אחריו אישה ושלושה ילדים קטנים.
פנחס יעקב, נהג אמבולנס וחובש מתנדב במד"א, חברו הקרוב של נתן ז"ל סיפר, "נתן תמיד היה חבר טוב שעמד לצדנו ואף פעם לא אמר 'לא'. אנחנו גרים באותה השכונה וחברים כבר שנים. למדנו יחד את קורס החובשים והתנדבנו ביחד באמבולנסים במד"א. נתן היה מטפל עם לב גדול, אכפתי, רגיש וסבלני, ששם לב לדברים הכי קטנים שמצילים חיים. הוא נהג לחשוב מחוץ לקופסא, הגדיל ראש ותמיד היה נכון להגיש סיוע. הוא היה איש משפחה למופת ואב לתפארת".
רועי פולק, מנהל תחנת קריית גת הוסיף, "עובדי ומתנדבי תחנת קריית גת משתתפים בצער המשפחה ואבלים את לכתו של חברנו נתן גורמן ז"ל. נתן התנדב שנים רבות ונתן את כל כולו למען הצלת חיים ועזרה לאחר. הוא התנדב במסירות ואהב את התפקיד, אני זוכר אותו כחייכן, שידע לגעת בליבו של כל אחד וסייע רבות בחיזוק החיבור בין הקהילה למגן דוד אדום".
חיים קרדי, מנהל מרחב לכיש ציין, "איבדנו אמש מתנדב יקר למרחב ולארגון כולו, מתנדב הגון ומסור אשר פעל למען הצלת החיים. נתן היה אהוב על אנשי התחנה ולא נשכח אותו. ליבנו עם משפחתו היקרה".
מנכ"ל מד"א אלי בין סיכם: "פטירתו בטרם עת של מתנדב מד"א נתן גורמן ז"ל היא אבדה כואבת לתחנת קרית גת ולארגון כולו. משפחת מד"א כואבת את לכתו, מרכינה ראשה ומבקשת לחבק את משפחתו של נתן ז"ל נוכח האבדה הקשה"