מעת לעת, נהוג לאסוף את כל העובדים במקום העבודה או במחלקה ספציפית ולהרים כוסית לחיים. זה קורה באירועים שונים לקראת החגים, זה קורה כשמסיימים שנה מוצלחת או פרויקט ספציפי בהצלחה, זה גם קורה כמובן בימי הולדת, קידום של עובדים מסוימים ועוד.
ברוב המקרים, מי שמארגן את האירוע לא יסתפק אך ורק בהרמת כוסית. הוא ירצה גם להגיש לעובדים מאכלים מסוגים שונים. זאת על מנת שיוכלו לאכול משהו לצד השתייה ולא לשתות על בטן ריקה. מעבר לכך, זה הרבה יותר נעים כשבאירוע מגישים גם מנות אוכל שונות ולא רק שתייה.
באופן טבעי, בגלל אופי האירוע, יעדיפו המארגנים להזמין מגשי אירוח ולא שירותי קייטרינג מסוג כזה או אחר. כלומר, הם יעדיפו להזמין מראש מגשים עם מנות מסוגים שונים במקום להזמין חברת קייטרינג שתכין את האוכל במקום. זה הרבה יותר פשוט, בתקציב נוח יותר וגם הרבה יותר נעים כשזה מוגש בצורה כזו. יש בכך אינטימיות ייחודית.
אילו מגשי אירוח אפשר להציע לעובדים?
על מנת שהאירוע יהיה מצליח, צריך לבחור מגשי אירוח מותאמים עבורו. ניתן למצוא דוגמאות שונות של מגשים, כאשר באופן טבעי יהיה נכון לשלב בין סוגים שונים ולא לבחור רק סוג אחד של אוכל. למשל, יהיה נכון לשלב בין דברים "כבדים" לדברים יותר "קלים", יהיה נכון לשלב בין דברים מלוחים למתוקים וכן לייצר גיוון בשביל שהעובדים יוכלו לטעום מספר סוגים של מנות וטעמים שונים.
למשל, אפשר להציע להם מגשי אירוח עם כריכים, קישים, מאפים מלוחים, לצד סלטים מסוגים שונים כולל סלטים אישיים. אפשר גם לשלב פירות, מאפים מתוקים, קינוחים ועוד.
דוגמא טובה לשילוב מנצח, יכול להיות כריכים עשויים מיני בייגלס, לחמניות ביס, כריכוני אצבע, לצד סלטים עם ירקות מסוגים שונים וקינוחים שכוללים מקרונים, טראפלס ועוד שורה ארוכה של מאכלים מתוקים, כולל כאמור מאפים מתוקים. מי שמעוניין להציע מנות רעננות לקינוח, יכול להזמין מגשי פירות וכן סלטי פירות אישיים.
אנחנו יכולים למצוא דוגמאות שונות של שילובים מנצחים בתפריט מגשי האירוח של קייטרינג מונייר, אשר מתמחה במגשי אירוח לאירועים עסקיים ופרטיים, ומציע לנו אופציות שונות לשילובים עבור אירועי חברה בכלל והרמות כוסית בעבודה בפרט.
איך הופכים הרמת כוסית לאירוע מנצח?
צריך לזכור שהמהות בהרמת כוסית היא לא בהכרח האוכל והשתייה שמוגשים באירוע, אך יחד עם זאת, אם רוצים שהאירוע יהיה מוצלח בעיניי כל העובדים והם יזכרו אותו לטובה, מומלץ מאוד לתכנן אותו היטב ולהזמין מראש מגשי אירוח שיכולים להתאים לכלל האורחים.
צריך להדגיש, הרמת כוסית במקום העבודה הוא לא אירוע שגרתי, הוא לא נערך כל יום, לכן משתלם להשקיע. מזמינים מגשים מחברה מובילה שמתמחה בכך, דואגים להזמין כמה וכמה סוגים של מגשים הכוללים מנות שונות וייחודיות, המונחות בצורה יפה על גבי המגשים, ומציעים אותן לעובדים בצורה פשוטה ונוחה. כך כולם יוכלו ליהנות מהן, ובין הרמת כוסית אחת לאחרת, בין שיחות עם חברים לעבודה, ליהנות מטעמים שונים.