פסטה תרד ופטריות
פסטה תרד ופטריות צילום: iStock

מרכיבים:

  • 1 חבילה פסטה קמח מלא
  • 3 שיני שום קצוצות דק דק
  • 1 חבילה גדולה עלי בייבי תרד טרי
  • 1 סלסילה פטריות שמפיניון טריות, קרועות גס ללא הרגל
  • חצי סלסילת פטריות פורטבלו או כל סוג שאוהבים, קרועות גס ללא הרגל.
  • פחית וחצי קרם קוקוס
  • מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:

בסיר גדול עם מעט שמן זית מטגנים את השום.

מוסיפים את התרד ומטגנים כ2 דקות.

מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהפטריות מפרישות את נוזליהן

מוסיפים את חבילת הפסטה.

מוסיפים מים עד כדי כיסוי.

מתבלים בפלפל ומלח לפי הטעם ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את קרם הקוקוס, מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך הפסטה.

אם צריך, ניתן להוסיף מעט מים במהלך הבישול.

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו