סטייק כרובית
סטייק כרובית צילום: טובי הירשלר

מרכיבים:

  • 2 כרוביות שלמות
  • שמן זית
  • טימין טרי
  • מלח, פלפל שחור.

אופן ההכנה:

הסוד במנה הוא צורת החיתןך.

מנקים את הכרובית משאריות עלים.

בסכין גדולה וחדה חוצים את הכרובית לחצי ואז לפרוסות בעובי 1 ס"מ מכל חצי (הקצוות יתפוררו וזה בסדר)

מסדרים את הסטייקים על תבנית צליה מרופדת בנייר אפיה.

מורחים על הסטייקים שמן זית, זורים טימין טרי, מלח ופלפל.

אופים בתנור חם על 170 מעלות לכ 40 דק עד שהכרובית מזהיבה ומתרככת

מצאתם טעות בכתבה או פרסומת לא ראויה? דווחו לנו