נשיא איראן אבראהים ראיסי הטיל ספק בכך שהשואה אכן התרחשה.
בראיון לתוכנית "60 דקות" המשודרת ברשת CBS, נשאל ראיסי על ידי המראיינת לזלי סטאהל, אם הוא מאמין שהשואה קרתה, והשיב: "אירועים היסטוריים צריכים להיחקר על ידי חוקרים והיסטוריונים. יש כמה סימנים שזה קרה. אם כן, הם צריכים לאפשר את החקירה".
בתשובה לשאלה האם לישראל יש זכות קיום אמר הנשיא האיראני: "תושבי פלסטין הם המציאות. זו זכותם של תושבי פלסטין שנאלצו לעזוב את בתיהם ואת מולדתם. האמריקנים תומכים במשטר השקרי הזה כדי להשתרש ולהתבסס שם".
ראיסי נשאל גם לגבי הסכמי אברהם ואמר: "אם מדינה לוחצת יד למשטר הציוני, אז הם גם שותפים לפשעיהם. והם תוקעים סכין בגב בעצם הרעיון של פלסטין".
שגריר ישראל באו"ם, גלעד ארדן, הגיב בחשבון הטוויטר שלו לדבריו של ראיסי וכתב: "מזעזע לשמוע את נשיא איראן, הרוצח ראיסי, מכחיש בגלוי את השואה. אני קורא למזכ"ל האו"ם לגנות אותו בחריפות ולמנוע ממנו להפיץ השבוע על במת האו"ם את השנאה והאנטישמיות הבזויה שלו. אסור לתת במה ל'קצב מטהרן'. נאומו יהיה שפל מוסרי נוסף של האו"ם".
הכחשת השואה היא עניין שבשגרה בקרב מנהיגי איראן. המנהיג העליון של המדינה, עלי חמינאי, טען בעבר שהשואה "לא הייתה אמיתית", וגם נשיא איראן לשעבר מחמוד אחמדינג'אד הכחיש דרך קבע את השואה. לפני שעזב את הנשיאות, אמר אחמדינג'אד כי הוא מתגאה בעיקר בהכחשת השואה שלו.