פעילי עוצמה יהודית בכניסה לבליך
פעילי עוצמה יהודית בכניסה לבליךצילום: חזקי ברוך

2,300 תלמידי תיכון בליך יוכלו להצביע היום (שלישי) בבחירות בבית הספר ברמת גן.

בבית הספר ניצחה מפלגת יש עתיד שקיבלה 45.1% מהקולות, הליכוד עם 24%, המחנה הממלכתי עם 12.4%, העבודה קיבלה 5% והציונות הדתית 4.6%

יתר המפלגות, ובהן גם צעירים בוערים של הדר מוכתר (2.9%), מרצ (2.2%), המפלגה הכלכלית (1.7%), ש"ס (0.8%) וישראל ביתנו (0.8%) - לא עברו את אחוז החסימה.

בין הפוליטיקאים שהגיעו לבית הספר: יו"ר העבודה מרב מיכאלי, יו"ר רשימת הבית היהודי איילת שקד, יו"ר עוצמה יהודית איתמר בן גביר, יאיר גולן ממרצ, יואל רזבוזוב, בועז טופורובסקי, יוראי להב הרצנו, יסמין סאקס פרידמן ומירב בן ארי מיש עתיד, יואב קיש וניר ברקת מהליכוד, עופר כסיף מחד"ש ויו"ר מפלגת צעירים בוערים הדר מוכתר.

חה"כ בן גביר טען להטיית התוצאות, "על פתק הבחירות שלנו לא מופיעה עוצמה יהודית בראשות בן גביר. המטרה ברורה - הטיית התוצאות בניסיון להראות שהפופולריות של בן גביר היא כביכול לא אמיתית, בזמן שרוב עצום בתלמידים תומך בו, כמו שראינו הבוקר באהדה העצומה שספג. זה לא יעזור לשמאל - בבחירות האמיתיות אנחנו ננצח".