תיעוד התקיפה
תיעוד התקיפהצילום: חוזרים לגשרים ולצמתים

אלוף משנה במיל' רמי מתן הגיש הבוקר (ראשון) תלונה במשטרה נגד פעיל הליכוד רמי בן יהודה בעקבות התקיפה בצהרי השבת בהפגנה נגד נתניהו.

רמי מתן שנפגע מאגרוף שנתן לו הפעיל רמי בן יהודה, סיפר הבוקר: "חזרתי מהמיון לפני שעתיים ולשמחתי אין נזקים משמעותיים".

בראיון לגל"צ סיפר מתן כי "הגשתי תלונה במשטרה נגד הפעיל רמי בן יהודה, גם על תקיפה וגם על איומים שהשמיע באחד הסרטונים, לפיהם הוא יבוא בשבוע הבא עם אלות וברזלים. אני לא חושש, כבר בשבוע הבא אחזור להפגין".

כאמור, במהלך הפגנה של פעילי שמאל במחלף חמד נגד נתניהו, פעיל הליכוד רמי בן יהודה תועד תוקף את אל"מ במיל' רמי מתן.

בן יהודה טען שאחד המפגינים פגע עם מקל בראשו לפני שתקף את המפגין. מהליכוד נמסר בתגובה כי בן יהודה הושעה מפעילותו במפלגה עד לבירור התקרית. "לא מקבלים שום אלימות מצד אנשינו", נמסר.

"הנה כל הממורמרים, עוכרי ישראל ושונאי ישראל. תומכי טרור עלובים, ביבי חוזר", אמר בן יהודה כשצילם את המפגינים והעביר זאת בשידור חי בעמוד הפייסבוק שלו.