עו"ד בתיה כהנא דרור
עו"ד בתיה כהנא דרורצילום: ערוץ 7

יותר ויותר אנשים מבינים כי הבחירות הללו הן על השאלה האם ישראל תוכל להמשיך ולהתקיים בעוד 20 או 30 שנה. לקיים משק של מדינה מודרנית, שהוא תנאי הכרחי לקיומו של צבא איכותי וחזק, באזור המסוכן בעולם וכי יש הכרח לשינוי דרמטי עכשיו.

הטבלאות שמתפרסמות היום בכתבתו של נתי טוקר בדה מרקר - הן ההמחשה מדויקת לתוצאה של העדר לימודי ליבה.

בזמן שאנחנו משלמים למס הכנסה ממוצע של 2,112 ש"ח בחודש, החרדים משלמים 495 ש"ח.

בזמן שמשק בית לא חרדי מרוויח 16,209 ש"ח לחודש, משק בית חרדי מרוויח רק 9,254, למרות שממוצע הנפשות בו גדול בהרבה.

כל עוד הציבור החרדי ימשיך לחיות בעוני, להרוויח 60% מהציבור הכללי ולשלם פחות מ-25% מס הכנסה, הוא יישאר עני וימשוך איתו למטה את כולנו.

גולדקנופף "לא רואה שהמתמטיקה קדמה את המדינה", בזמן שהוא וחבריו העסקנים החרדים, ממשיכים למנוע מהציבור שלהם חיים בכבוד כלכלי.

חובה לעמוד מולם, למען הציבור החרדי, למען כולנו - כי אנחנו אלו שמממנים את העוני מרצון שלהם.

רק ישראל ביתנו מתחייבת למנוע את הסחטנות של גולדקנופף וחבריו. רק ישראל ביתנו גדולה וחזקה תוכל לחייב את החרדים בלימודי ליבה ולעצור את המשך הפיכת הציבור הכללי למי שנדרש לשלם על הבורות החרדית.