
יובל דיין פותחת את השנה החדשה עם שיר חדש בשם 'יהיה מי שיאהב אותך ככה' שנולד משיתוף פעולה מסקרן ומרענן עם נינט טייב ודודו טסה.
זהו אמנם שיתוף הפעולה הראשון של יובל עם נינט, שכתבה את הטקסט, יצרה עמה קשר והזמינה אותה לאולפן של דודו טסה, אך שיתוף הפעולה השלישי שלה עם טסה.
ב2013 טסה הלחים עבורה את 'אל תאמר' - אחד מלהיטי הענק של אותו עשור, שהפך באותה שנה לשיר המושמע ביותר בישראל עפ"י אקו"ם, ויצר עבורה גם את השיר "בשעה טובה" ב2015 שגם הוא הפך לאחד מלהיטיה הגדולים של יובל.
עכשיו 7 שנים אחרי אותם להיטים, הם נפגשים יחד שוב, ומשתפים פעולה עם נינט בסינגל חדש עם מסר ברור שחשוב ליובל להעביר, לכל אחד ואחת: "יהיה מי שיאהב אותך ככה, כמו שאת/ה. בלי להסתיר חלקים ובלי לנסות להיות משהו שאת/ה לא. זה מה שהשיר אומר לי, וזה מה שאני רוצה להעביר דרכו לעולם".
אל נינט ודודו טסה, אותם מעריכה מאוד יובל מוזיקלית ונהנתה מכל רגע בעבודה המשותפת באולפן הצטרף גם יונתן דסקל שעשה את העיבוד לשיר יחד עם דודו טסה.
"לפני כמה חודשים אני מקבלת הודעה", סיפרה יובל על יצירת השיר, "בהודעה היה כתוב 'יובלי זאת נינט, דודו ואני חשבנו על שיר בשבילך'. טוב, מיותר לציין כמה התרגשתי".
"דודו ואני מכירים עוד מימי 'אל תאמר' ו'בשעה טובה' עוד בימים שהייתי מגמגמת לידו, ואת נינט איכשהו מעולם לא פגשתי. תמיד הערכתי אותה, אולי אפילו הערצתי את האמת, את הסטייל והמשותף שביננו (דרומיות, ריאליטי וכו׳..)".
"תוך יומיים נפגשנו והיתה סקיצה. לא יודעת לאתר לכם מה הרגשתי כששרתי אותו, כמעט כאילו הוא נכתב ממעמקי נפשי בלי להכיר. בשבילי, השיר הזה סוגר איזו פינה בלב לשער שנפתח לו בזמן האחרון. אני בת 27, מעולם לא מרדתי, תמיד לפי הספר. ואולי הגיע הזמן. יהיה מי שיאהב אותי. בדיוק ככה, איך שאני. ברגע שאוהב אני את עצמי הכל יסתדר מבחוץ".