
השר לשעבר משה יעלון התייחס הבוקר (חמישי) בתוכנית של רזי ברקאי וברוך קרא בגל"צ להקלטותיה של רעיית ראש הממשלה לשעבר, שרה נתניהו, שנחשפו בחדשות 13.
"זה חלק מהטרלול. זה פשוט לא ייאמן. יש פה השתלטות של משפחה על המדינה. הליכוד כתנועה נלקחה כבת ערובה. זה לא הליכוד שאני נכנסתי אליו. איפה בני בגין, מיקי איתן, דן מרידור, לימור לבנת, רובי ריבלין, כחלון, גדעון סער, אני. המשפחה המטורללת הזאת, ואני לא אוהב להיכנס לענייני משפחה, היא מכניסה את עצמה לחזית מתנהלת כאילו המדינה שלה ואם לא יהיה ראש הממשלה, אז איך נאמר? שהמדינה תישרף", טען יעלון.
מהליכוד נמסר בתגובה: "בוגי יעלון איבד את זה. ראש הממשלה לשעבר נתניהו הוא היחיד שקיבל החלטות על מינויים, על פי ניסיונם וכישוריהם של המועמדים לתפקידים השונים. המינויים המוצלחים שביצע הוכיחו את עצמם והביאו לישראל את העשור הביטחוני השקט ביותר מאז קום המדינה".